Известие

Collapse
No announcement yet.

питанки със снимки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• питанки със снимки

така, начи проблема ми е със жабата, нещеше да се отваря и я изкъртих, и висеше доста време и викам да се пробам да я напраа, обаче нещо не се получи, че свалих я цялата и наи основния ми въпрос е имам ли наистина фтори АИР БАГ ! вижте снимките които ще приложа и въпросите !
    1. така като е накъсано отдролу кадето се фаща ше може ли пак да се напраи!
    2.теа пружинки ли не ги знам кви са кадето се държи жабката и са закрепени 2-те железни пръчици, ф такова положение ли трябва да са
    3, теа болчета дето държат пластмаската с дупката, имат ли определено място, или по точно пластмасата има ли значение как ше е дали по надолу или по нагоре, щото бяха ф различни положения 2-те пластмаски и се разминаваха, и не знам дали от там не идваше проблема с отварянето!
    4 и последния тва болченце дето като дръпнеш дръжката да се отвори джебката и то се отпуска има ли значени е как ше е регулирано дали по навито или отвито !

ми тва е доста неясно съм писал, и не знам как да подредя снимките със въпросите хаха, ама ше ме разберете! и таа капачка която се вижда под кората на аир баг-а не е ли от тея които са без аир бег ?
    извинявам се за неясните въпроси ако има нещо питаите да мога да ви до обясня , и за да може ако можете да ми помогнете !
    Attached Files
    Last edited by life style; d.m.y г., 20:17.

4. Колкото е по-развито, толкова по-малък ход на дръжката ти трябва, за да отвориш жабката, т.е. по-лесно.
    3. Има значение. В тая пластмаса влизат зъбите, които заключват жабката, като я затвориш. Трябва да се регулират пластмасите, за да не хлопа капака или за да не може да се затвори.

Еърбек имаш, щом си пише. Какво те притеснява в капачката?
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

ами то може сичко да си пише, имам чуството че е залепено просто така за украса !
      регулирах болчетата и сички други путки маини, утре ше я сложа да видим ко съм напраил !

Comment

Според мен ще е най-добре да залепиш капака с черен силикон и да забравиш за жабката.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
          Според мен ще е най-добре да залепиш капака с черен силикон и да забравиш за жабката.
          начи няма начин да се оправи ?

Comment

Винаги има начин.Въпроса е на каква цена.Така като гледам на снимките всичко е изкъртено и разбито.Според мен няма смисъл,пък вече ти си решаваш.
            Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
            Opel Astra J
            ex:
            Alfa Romeo 164 2.5TD
            Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

И пружинките май не са така...
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                Винаги има начин.Въпроса е на каква цена.Така като гледам на снимките всичко е изкъртено и разбито.Според мен няма смисъл,пък вече ти си решаваш.
                то рабитото ше го оправим, ама теа закопчалки не ги знам как са !
                Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                И пружинките май не са така...
                а как трябва да са ?

Comment

Ами стърчащата част на пружината дали не трябва да влиза в каналчетата на капака? На снимката.
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

едва ли, няма как да стигнат до там !

Comment

Аха. Сигурно бъркам тогава.
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                      X